Érintésmentes, fagyasztott pékáru a Semes-től
Süsd ki otthon! Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!
Vissza
Elkészítésük:
- A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
- Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
- A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
- A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
- Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!
Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!
Tárolás:
A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!