EN

Rólunk

A kóser pékség azon ötlet alapján jött létre, hogy elérhetővé tegye a széles választékú és magas minőségű kóser pékáru kínálatot minden zsidó közösség számára.

Tapasztalataink alapján, a kóser kifejezés velünk kapcsolatban minőséget és szolgáltatást tükröz, és függetlenül a különböző zsidó irányzatoktól, mindenki szívesen fogyasztja termékeinket.

Eddigi több, mint négy éves munkánk eredményeképp, ma már mi látjuk el az összes zsidó intézmény kóser konyháját (kórház, iskolák), éttermeket, üzleteket. Minden héten szállítunk Bécsbe, ahol a rendelések folyamatos növekedést mutatnak, illetve amikor lehet, Győrbe, Komáromba, de akár Pozsonyba is.

Ezen kívül minden péntek délután árusítást tartunk a zsidó iskolákban, és óvodában, mert fontosnak tartjuk, hogy függetlenül attól, hogy valaki vallásos vagy nem, KÓSER ÉS FINOM pékáru kerüljön MINDEN CSALÁD ASZTALÁRA!

Jó étvágyat kívánunk!

Elindult webshopunk!
https://pekaruwebshop.hu címen elindítottuk saját webáruházunkat, ahol közel 400 kóser és tejmentes pékáru és cukrász termék közül válogathat!
Kiszállítás Budapesten belül!

https://www.facebook.com/koserpekseg

Partnereket keresünk

Várjuk leendő partnereinket, akik szívesen látnának kínálatukban kiváló minőségű kóser pékárut és cukrász készítményeket.
Bővebb infomáció