EN

Kóser pékség termékei tej és laktózmentesek

Tejallergia akkor áll fenn, amikor a szervezet az elfogyasztott tejben lévő tejfehérjét (kazeint) allergénként észleli és ellene kóros immunválaszt ad.

Vissza
Kóser pékség termékei tej és laktózmentesek

Míg laktóz intoleranciát a laktáz emésztőenzim csökkent működése vagy hiánya okozza, és a szervezet maradék laktáz aktivitása képes a kis mennyiségű tej bevitele esetén történő bontásra, így kis mennyiségű tej esetleg nem okoz tüneteket, addig tejallergia esetén a betegség tünetei bármely kis mennyiségű tej bevitelét követően, rövid időn belül kialakulnak.
A tejallergia a tehéntej kazein vagy laktalbumin alkotórészeivel szembeni azonnali típusú túlérzékenységi reakció, amely immunválasz során IgE antitest termelődik a szervezetben

A Semes Kóser pékség termékeit garantáltan bárki fogyaszthatja aki tej vagy laktóz érzékeny.

Viszonteladókat keresünk

Várjuk leendő partnereinket, akik szívesen látnának kínálatukban kiváló minőségű kóser pékárut és cukrász készítményeket.

https://www.koserpekseg.hu/hu/viszonteladokat-keresunk